Fastighetsservice

Vi utför Fastighetsservice åt privatpersoner, företag, BRF:er och föreningar i Skåne & Blekinge

Offertförfrågan

Ja.. Tänk om :)

Tänk om du kunde ha din alldeles egna fastighetsskötare, som kan sköta underhåll av din bostad, företag eller ditt fritidshus. Nu är det möjligt!
När du tar hjälp av oss slipper du oroa dig för att stormen som drog förbi tog med sig möblemanget i sommarstugan eller att takpannorna ligger lika snett som den här texten upplevs mot bakgrunden.
Vi kontrollerar din fastighet enligt överenskommet intervall, samt extra vid hårt väder som storm, snö- eller åskoväder. Vi plockar upp robotgräsklipparen som fastnat och gör allt som är avtalat.

Vi kan bistå er med många olika saker.

Låt era medarbetare fokusera på sina ordinarie arbetsuppgifter och det dom är proffs på, vi sköter allt runt omkring såsom, kontorsstädning, trappstädning, snöskottning, Lager & industristädning, avfallshantering, vinterunderhåll för att nämna något. Vår strävan är att göra ert företag effektivare och vår personal ser er arbetsmiljö som sitt ansvar. Vi skräddarsyr en kontorsstädning för just er verksamhet och era behov. Vi har allt från städning varje dag till en gång i veckan. Vi ser till att det känns fräscht hos er så att ni kan koncentrera er på det ni behöver hinna med

Företagsstädning för små & stora kontor

Vi åtar och allt ifrån mindre kontor till stora kontor & lokaler. Vi är verksamma i hela Skåne / Blekinge! Inga kunder är för små eller för stora för oss, alla är lika viktiga. Vi kan stå för allt från soppåsar, tvål, papper etc. Vi skriver givetvis ett avtal så att alla parter känner sig trygga och veta vad som görs vid varje städtillfälle.

Utemiljön på företaget och bostadsrättsföreningen

 

Självklart skräddarsyr vi allting efter hur era behovs ser ut.

Naturligtvis får du hjälp med all yttre fastighetsservice också, inklusive trädgårdsarbete som t.ex. beskärning eller gräsklippning. Här ingår om du önskar även snöröjning, stuprörsrensning, maskinsopning och allmän markrenhållning. Vi erbjuder också hetvattentvätt av markstenytor samt ogräsrensning. Vi utför även montering av möbler.

Det finns mycket vi kan erbjuda och avlasta er med, den allmänna fastighetsservicen kan bestå av att sköta gräsmattor, rabatter, snöskottning, snöröjning, buskar, träd, tömma papperskorgar och trappstädning. Löpande översyn av tak, fasader, fönster, dörrar mm för att i god tid kunna åtgärda fel som senare skulle kunna visa sig bli kostsamma.

Vi utgår ifrån Sölvesborg med våra tjänster

Vår fastighetsskötsel vänder sig till fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag samt privatpersoner som har villa eller sommarstuga att sköta om.  Vi jobbar i hela Skåne / Blekinge

Varmt välkommen att höra av er så berättar vi mer!

Tveka inte att ringa mejla eller skicka in din förfrågan i vårt formulär.
Det är alltid kostnadsfritt att få en offert av oss på Q Alltjänst AB. Vi ser fram emot att hjälpa er

Q Alltjänst AB är ett helhetstänkande serviceföretag

Varje arbete är unikt, och därför skräddarsyr vi alltid vårt arbete för att passa dina specifika behov och önskemål vi är mycket miljömedvetna i arbetet. 
Har alla försäkringar samt F-Skatt.

 

ALLTID NÖJD KUND GARANTI.
Inget jobb är gjort om inte kunden är nöjd. 

 

Q Alltjänst AB Utför jobb i hela Skåne & Blekinge.