Byggstädning

Vi utför byggstädning åt privatpersoner och företag i Skåne & Blekinge

Vi tar enbart 25 kr/kvm inklusive moms.

Detta blir enbart 12,50 till privatkunder efter RUT-avdraget.

Offertförfrågan

Dags att byggstäda

Det är så mycket med att renovera eller bygga nytt. Hinner du inte städa så hjälper vi er gärna. Så kan ni fokusera på det roliga med ert nya boende.

På Q Alltjänst AB samarbetar vi med byggbolag och gör byggprojekten inflyttningsbara. Vi städar rent lokalerna från byggavfall och byggdamm. Dessutom har vi möjlighet att ta hand om städning av personalbodarna i anslutning till bygget då vi utför städning både under pågående bygge. Hos oss finner ni alltid bra helhetslösningar.

Vi utför byggstädning åt privatpersoner och företag i Skåne & Blekinge.
så som Kristianstad, Hässleholm, Olofström, Sölvesborg, Sjöbo, Bromölla, Höör, Hörby, Staffanstorp, Ängelholm, Karlskrona, Ronneby samt alla andra orter i Skåne / Blekinge.

Inflyttningsklart

När sista spiken slagits och bygget, eller renoveringen äntligen är klart kan vi ta över och städa rent fastigheten. Vi rengör grundligt allt från golv till tak och putsar fönstren. När vi är klara är lokalerna redo för inflyttning av verksamhet eller hushåll.

Byggbodar

Har ni haft byggbodar i anslutning till bygget? Vi erbjuder städning till era bodar i samband med byggstädning av fastigheten. Om ni behöver påfyllnad av förbrukningsmaterial med hygienartiklar eller annat kan vi även ombesörja det.

Tryggt och säkert

Vi har utarbetade rutiner för nyckelhantering om det är behov av detta.

Behöver ni hjälp med er bokning eller prisbild.

Tveka inte att ringa mejla eller skicka in din förfrågan i vårt formulär.
Det är alltid kostnadsfritt att få en offert av oss på Q Alltjänst AB.

Q Alltjänst AB är ett helhetstänkande serviceföretag

Varje arbete är unikt, och därför skräddarsyr vi alltid vårt arbete för att passa dina specifika behov och önskemål vi är mycket miljömedvetna i arbetet. 
Har alla försäkringar samt F-Skatt.

ALLTID NÖJD KUND GARANTI.
Inget jobb är gjort om inte kunden är nöjd. 

Q Alltjänst AB Utför jobb i hela Skåne & Blekinge.