Trädgårdstjänster

Vi utför trädgårdstjänster åt privatpersoner och företag i Skåne & Blekinge

Offertförfrågan

trädgårdstjänster

Vi har gröna fingrar

Om du letar efter en prisvärd offert på trädgårdsarbete i SKÅNE/ BLEKINGE så har du hamnat hos rätt företag!

Vi erbjuder våra kunder ett professionellt utbud av trädgårdsarbete och trädgårdsskötsel.

Dessutom genomför vi vårt trädgårdsarbete till något av de lägsta priserna. Allt för att du ska spara pengar på att få din trädgård i fin form igen!

Rejält pressade priser på trädgårdstjänster

Vi är stolta över att kunna leverera våra trädgårdstjänster till något av de mest överkomliga priser runt om i SKÅNE & BLEKINGE.
Vänta inte för länge, få hjälp redan nu!

Det är så mycket med livet som gör att man inte hinner eller orkar att hålla det skött på rätt sätt. Då hjälper vi er gärna så ni kan fokusera på det om är roligare och viktigare i vardagen.

Vi utför trädgårdstjänster till både privatpersoner och företag i Skåne & Blekinge så som Kristianstad, Hässleholm, Olofström, Sölvesborg, Sjöbo, Bromölla, Höör, Hörby, samt alla andra orter i Skåne / Blekinge.

FÖR FÖRETAG, BRF OCH FÖRENINGAR BEGÄR EN OFFERT

Vi hjälper er gärna med uppdrag.

Få dina drömmars trädgård – snabbt, enkelt och till ett rimligt pris

Vårt mål är inte lätta pengar och kortsiktig vinst – utan vi jobbar för hög kvalitet och för god service. Vi strävar efter att ge dig det mest önskade trädgårdsarbete och lämnar alltid din trädgård i bästa möjliga skick.

Även en enkel uppgift som att räfsa löv, beskärning av träd och buskar eller städning av uteplats kommer att genomföras med omsorg och proffsigt. Vår vision är att leverera dig den mest professionella trädgårdsskötsel och en trädgård som du kan vara stolt över när du får besök och när grannskapet nyfiket tittar in.

Trädgården ska vara din rofyllda plats

Vi tycker att det är viktigt med en välvårdad trädgård. Trädgården ska vara en plats för dig och din familj där ni kan koppla av och även en inbjudande oas för dina gäster. Låt oss värna om din trädgård medan du lägger tid på det du vill fokusera på. Vi utlovar en prydlig och välskött trädgård, för allas trivsel.

Vi hjälper dig att sköta din gräsmatta, från gödsling till löpande klippning och trimning. Vi har maskiner / redskap som passar minsta villa gräsmattan till parker och fotbollsplaner. För villaträdgården erbjuder vi alltid multiklipp för gräsmattans bästa. Vi utför även häckklippning och röjning av ängsmark och branta slutningar. Vill du ha hjälp att rensa dina rabatter ordnar vi även detta. Vi ombesörjer även uppgrävning av buskar, häckar mm och skulle det bli stubbar kvar fräser vi dessa vid behov.

Häckklippning
Gräsklippning
Ogräsrensning
Vertikalskärning
Snöröjning
Gräsmatteluftning / Moss rivning
Klippning och vård av buskar
Stuprörsrensning
Borttagning av Löv & lövblåsning
Altantvätt
Nyplantering (hjälper er gärna med allt ifrån förslag på växter samt inköp och hämtning)
Tvätt av plattor, samt uppfarter.
Hämta jord eller täckbark
Bortforsling

Och en massa andra tjänster.

Tveka inte att ringa mejla eller skicka in din förfrågan i vårt formulär.
Det är alltid kostnadsfritt att få en offert av oss på Q Alltjänst AB. Vi ser fram emot att hjälpa er med hemstädning i hela Skåne & Blekinge så som Kristianstad, Hässleholm, Harlösa, Sölvesborg, Sjöbo, Bromölla, Höör, Näsum.

Q Alltjänst AB är ett helhetstänkande serviceföretag

Varje arbete är unikt, och därför skräddarsyr vi alltid vårt arbete för att passa dina specifika behov och önskemål vi är mycket miljömedvetna i arbetet. 
Har alla försäkringar samt F-Skatt.

 

ALLTID NÖJD KUND GARANTI.
Inget jobb är gjort om inte kunden är nöjd. 

 

Q Alltjänst AB Utför jobb i hela Skåne & Blekinge.