Gräsklippning

Vi utför trädgårdstjänster åt privatpersoner och företag i Skåne & Blekinge

Offertförfrågan

gräsklippning

Dags att klippa gräset eller annan hjälp med gräsmattan?

Är gräsklipparen trasig? Har du tidsbrist, eller saknar orken att klippa gräset?
Orsakerna kan vara varierande när det kommer till varför man inte sköter om gräsmattan. Spara tid och frustration och låt oss göra jobbet åt dig.

Vi utför gräsklippning åt både privatpersoner och företag i Skåne & Blekinge så som Ronneby, Kristianstad, Hässleholm, Olofström, Sölvesborg, Lund, Bromölla, Höör, Hörby, samt alla andra orter i Skåne / Blekinge.

Vi utför bland annat detta inom grässkötsel: gräsklippning, kantklippning, Vertikalskärning, topp dressning och stöddsådd av gräsfrö, gödning, renovera gräsmatta, bevattning.

Avtal eller utan.

Att anlita Q Alltjänst AB  för att få gräsmattan klippt är ett klokt val, både prisvärt och bra med tanke på miljön.

Kontinuerlig gräsklippning är mycket enkelt. Vi kommer enligt avtal utan att ni måste kontakta oss och vi klipper er gräsmatta enligt överenskommen intervall. Ni behöver inte ens vara hemma – vi har alla maskiner med oss. Om du åker på semester några veckor över sommaren så kan Q Alltjänst AB  sköta din trädgård under tiden du är borta.

Det viktigaste för oss är att ni är nöjda med det arbete som utförs. Gräsklippningen kommer vid behov att kompletteras med trimning för bästa resultat. Tomten kommer därmed att få ett helt nytt helhetsintryck och det syns direkt att det är proffsigt utfört.

vi är ute hos många kunder på både höst & vår och renoverar gräsmattor som ser trötta ut. Gräsmattan behöver omvårdnad efter vintern. Gräset kan också ha en hel del mossa som behöver rivas bort. Vi vertikalskär gräsmattan och får bort mossa och dött gräs och skär igenom grässvålen för att stimulera rottillväxten.Vi sprider sedan ut dressjord som toppdress innan vi stödsår med gräsfrö samt ger ny näring. Det som sedan återstår för dig är vattning och åter vattning.

Behöver ni hjälp med er bokning eller prisbild.

Tveka inte att ringa mejla eller skicka in din förfrågan i vårt formulär.
Det är alltid kostnadsfritt att få en offert av oss på Q Alltjänst AB. Vi ser fram emot att hjälpa er med grässkötsel i hela Skåne & Blekinge så som Lund, Malmö, Hässleholm, Olofström, Sölvesborg, Sjöbo, Landskrona, Harlösa samt alla andra orter i Skåne & Blekinge

Q Alltjänst AB är ett helhetstänkande serviceföretag

Varje arbete är unikt, och därför skräddarsyr vi alltid vårt arbete för att passa dina specifika behov och önskemål vi är mycket miljömedvetna i arbetet. 
Har alla försäkringar samt F-Skatt.

 

ALLTID NÖJD KUND GARANTI.
Inget jobb är gjort om inte kunden är nöjd. 

 

Q Alltjänst AB Utför jobb i hela Skåne & Blekinge.