häckklippning

Vi utför trädgårdstjänster åt privatpersoner och företag i Skåne & Blekinge

Boka häckklippning
fr. 25 kr/metern

Beroende på längd & höjd! 

Offertförfrågan

dags att klippa häcken?

Har du tidsbrist, eller saknar orken att klippa eller sköta din häck?
Orsakerna kan vara varierande när det kommer till varför man inte sköter häcken. Spara tid och frustration och låt oss göra jobbet åt dig.

Vi utför häck & busk beskärning åt både privatpersoner och företag i Skåne & Blekinge så som Karlskrona, Kristianstad, Hässleholm, Olofström, Sölvesborg, Lund, Bromölla, Höör, Lund, Näsum samt alla andra orter i Skåne / Blekinge.

Har det blivit dags att klippa ner häckar eller buskar Kontakta oss. Vi är mycket erfarna och kan  hjälpa dig med häckklippning, snabbt och enkelt. Vi vet vid vilka tidpunkter häcken ska klippas, och hur arbetet ska utföras för att du ska få ett gott resultat. Att boka hjälp med häckklippning är dessutom ofta kostnadseffektivt, då arbetet omfattas av RUT-avdraget. Fråga gärna oss om råd, om du är osäker på om säsongen är rätt för häckklippning. Vi kan beskära alla sorters häckar till exempel Buxbom, Syren, Avenbok, Lagerhäck, Måbär, Liguster, Berberis, Thuja, Idegran med flera.

Vi utför bland annat detta inom häck skötsel

• Klippning och beskäring av häckar, buskar och träd

• Formklippning

• Plantering av häckar

• Borttagning av befintlig häck

Varför behöver man klippa sin häck?

En klippt häck kräver naturligtvis mer arbete än en friväxande häck, men utöver möjligheten att kunna reglera storlek och form, så blir de klippta häckarna framförallt tätare än de friväxande.
Man kan även behöva uppbyggnadsbeskärning på sin nyplanterade häck.

Det kan även finnas lagkrav på din häck, är det risk att häcken skymmer sikten vid t.ex vägkorsning eller utfart bör man kontakta sin kommun och fråga om vilken höjd häcken max får ha. Är du osäker så hjälper vi dig!

Vi hjälper dig gärna med allt i samband med klippningen av din häck. Städa upp och transportera avfall till tippen är något våra kunder uppskattar.

Häckklippning utförs enbart per meter pris samt Ingår i  avtal med löpande trädgårdskötsel.

Bara ange längden och höjden så kommer vi gärna åter med en kostnadsfri offert.
Vi hjälper er gärna med att beräknar hur hög / lång häcken är och lämna ett pris utifrån detta.
Att anlita Q Alltjänst AB  för att få häcken klippt är ett klokt val, både prisvärt och bra med tanke på miljön.

Häcken mår bra att klippas 2 ggr per år. Vi kommer enligt avtal utan att ni måste kontakta oss och vi klipper er häck 1 eller 2  gånger på ett år enligt överenskommen intervall. Ni behöver inte ens vara hemma – vi har alla maskiner med oss. Om du åker på semester några veckor över sommaren så kan Q Alltjänst AB  sköta din trädgård under tiden du är borta, samt städa inomhus så det är fint vid hemkosten.

Det viktigaste för oss är att ni är nöjda med det arbete som utförs. Tomten kommer därmed att få ett helt nytt helhetsintryck och det syns direkt att det är proffsigt utfört.

Behöver ni hjälp med er bokning eller prisbild.

Tveka inte att ringa mejla eller skicka in din förfrågan i vårt formulär.
Det är alltid kostnadsfritt att få en offert av oss på Q Alltjänst AB. Vi ser fram emot att hjälpa er med häckklippning i hela Skåne & Blekinge så som Lund, Malmö, Hässleholm, Olofström, Sölvesborg, Sjöbo, Landskrona, Harlösa samt alla andra orter i Skåne & Blekinge

Q Alltjänst AB är ett helhetstänkande serviceföretag

Varje arbete är unikt, och därför skräddarsyr vi alltid vårt arbete för att passa dina specifika behov och önskemål vi är mycket miljömedvetna i arbetet. 
Har alla försäkringar samt F-Skatt.

 

ALLTID NÖJD KUND GARANTI.
Inget jobb är gjort om inte kunden är nöjd. 

 

Q Alltjänst AB Utför jobb i hela Skåne & Blekinge.