Plantering

Vi utför trädgårdstjänster åt privatpersoner och företag i Skåne & Blekinge

Offertförfrågan

plantering - Få dina drömmars trädgård – snabbt, enkelt och till ett rimligt pris

få hjälp med plantering

Om du letar efter en prisvärd offert på nyplantering i SKÅNE/ BLEKINGE så har du hamnat hos rätt företag!

Vi erbjuder våra kunder ett professionellt utbud av trädgårdsarbete och trädgårdsskötsel. Dessutom genomför vi vårt planteringar till något av de lägsta priserna. Allt för att du ska spara pengar på att få din trädgård i fin form igen!

Rejält pressade priser på planteringarbetet

Vi är stolta över att kunna hjälpa er med allt ifrån små rabatter till stora anläggningar och skogsplanteringar.  Och detta erbjuder vi till något av de mest överkomliga priserna. Vi hjälper er med allt ifrån planeringen till inköpet samt utförandet.

Vi utför trädgårdstjänster till både privatpersoner och företag i Skåne & Blekinge så som Kristianstad, Hässleholm, Olofström, Sölvesborg, Sjöbo, Bromölla, Höör, Hörby, samt alla andra orter i Skåne / Blekinge.

FÖR FÖRETAG, BRF OCH FÖRENINGAR BEGÄR EN OFFERT

Vi hjälper er gärna med uppdrag.

Häckklippning utförs enbart per meter pris. Ingår i  avtal med löpande trädgårdskötsel.

Bara ange längden och höjden så kommer vi gärna åter med en kostnadsfri offert.
Vi hjälper er gärna med att beräknar hur hög / lång häcken är och lämna ett pris utifrån detta.
Att anlita Q Alltjänst AB  för att få häcken klippt är ett klokt val, både prisvärt och bra med tanke på miljön.

Häcken mår bra att klippas 2 ggr per år. Vi kommer enligt avtal utan att ni måste kontakta oss och vi klipper er häck 1 eller 2  gånger på ett år enligt överenskommen intervall. Ni behöver inte ens vara hemma – vi har alla maskiner med oss. Om du åker på semester några veckor över sommaren så kan Q Alltjänst AB  sköta din trädgård under tiden du är borta, samt städa inomhus så det är fint vid hemkosten.

Det viktigaste för oss är att ni är nöjda med det arbete som utförs. Tomten kommer därmed att få ett helt nytt helhetsintryck och det syns direkt att det är proffsigt utfört.

Behöver ni hjälp med er bokning eller prisbild.

Tveka inte att ringa mejla eller skicka in din förfrågan i vårt formulär.
Det är alltid kostnadsfritt att få en offert av oss på Q Alltjänst AB. Vi ser fram emot att hjälpa er med grässkötsel i hela Skåne & Blekinge så som Lund, Malmö, Hässleholm, Olofström, Sölvesborg, Sjöbo, Landskrona, Harlösa samt alla andra orter i Skåne & Blekinge

Få dina drömmars trädgård – snabbt, enkelt och till ett rimligt pris

Vårt mål är inte lätta pengar och kortsiktig vinst – utan vi jobbar för hög kvalitet och för god service. Vi strävar efter att ge dig det mest önskade trädgårdsarbete och lämnar alltid din trädgård i bästa möjliga skick.

Även en enkel uppgift som att räfsa löv, beskärning av träd och buskar eller städning av uteplats kommer att genomföras med omsorg och proffsigt. Vår vision är att leverera dig den mest professionella trädgårdsskötsel och en trädgård som du kan vara stolt över när du får besök och när grannskapet nyfiket tittar in.

Trädgården ska vara din fridfulla och fina plats.

Vi tycker att det är viktigt med en välvårdad och fin trädgård. Har bred kunskap och vilka växter som passar bra ihop så det blir en njutfull tillvaro där man helst vill vara på sommaren och sina lediga stunder.

Vi kan även sköta om din gräsmatta, från gödsling till löpande klippning och trimning. Vi har maskiner / redskap som passar minsta villa gräsmattan till parker och fotbollsplaner. För villaträdgården erbjuder vi alltid multiklipp för gräsmattans bästa. Vi utför även häckklippning och röjning av ängsmark och branta slutningar. Vill du ha hjälp att rensa dina rabatter ordnar vi även detta. Vi ombesörjer även uppgrävning av buskar, häckar mm och skulle det bli stubbar kvar fräser vi dessa vid behov.

Behöver ni hjälp med er bokning eller prisbild.

Tveka inte att ringa mejla eller skicka in din förfrågan i vårt formulär.
Det är alltid kostnadsfritt att få en offert av oss på Q Alltjänst AB. Vi ser fram emot att hjälpa er med plantering i hela Skåne & Blekinge så som Kristianstad, Hässleholm, Harlösa, Sölvesborg, Sjöbo, Bromölla, Höör, Näsum.

Q Alltjänst AB är ett helhetstänkande serviceföretag

Varje arbete är unikt, och därför skräddarsyr vi alltid vårt arbete för att passa dina specifika behov och önskemål vi är mycket miljömedvetna i arbetet. 
Har alla försäkringar samt F-Skatt.

 

ALLTID NÖJD KUND GARANTI.
Inget jobb är gjort om inte kunden är nöjd. 

 

Q Alltjänst AB Utför jobb i hela Skåne & Blekinge.